Infrarood terrasverwarmer

Een terrasverwarmer die met infrarood werkt, is de beste manier om ook in de kou van de avonden buiten te kunnen zijn. Helemaal in combinatie met zonnepanelen, kan je duurzaam je terras verwarmen  met een EcoHeat terrasverwarming.

IInfraroodterrasverwarmers werken door middel van stralingswarmte die direct op de personen en objecten is gericht, in tegenstelling tot traditionele terrasverwarmers die de lucht in de omgeving opwarmen.

Dit geeft een aangename, onmiddellijke warmte die niet verstoord wordt door wind of luchtverplaatsing. Er zijn verschillende modellen van infrarood terrasverwarmers verkrijgbaar, van wandmontage tot vrijstaande varianten en ze kunnen ook binnen gebruikt worden.

Ecosheat terrasverwarmer

 

20 voordelen van een infrarood terrasverwarmer:

 1. Efficiënte warmteverdeling
 2. Directe stralingswarmte
 3. Geen last van wind of luchtverplaatsing
 4. Milieuvriendelijk
 5. Energiezuinig
 6. Geen verbrandingsgevaar
 7. Geen uitstoot van gevaarlijke stoffen
 8. Aangename warmte
 9. Geschikt voor binnen en buiten gebruik
 10. Eenvoudige installatie
 11. Esthetisch design
 12. Flexibel inzetbaar
 13. Geen onderhoudskosten
 14. Lange levensduur
 15. Geen geluidsoverlast
 16. Kan gericht worden op specifieke plekken
 17. Verhoogt het comfort van je buitenruimte
 18. Snelle opwarmtijd
 19. Verkrijgbaar in verschillende modellen
 20. Eenvoudig in gebruik

Verschillende soorten infrarood terrasverwarmers van EcoHeat:

Je kan verschillende soorten terrasverwarmers kopen die met infrarood werken bij EcoHeat, zoals wandgemonteerde heaters, plafondheaters en vrijstaande heaters.

Wandgemonteerde heaters zijn ideaal voor kleinere terrassen en kunnen gemakkelijk aan de muur bevestigd worden. Plafondheaters met infrarood verwarming zijn geschikt voor grotere terrassen en kunnen aan het plafond bevestigd worden.

Vrijstaande heaters zijn flexibel en makkelijk te verplaatsen. Er zijn ook terrasverwarmers met verschillende wattages, afhankelijk van de grootte van je terras en de temperatuur die je wilt bereiken.