Infrarood verwarming

Infrarood verwarming van Eco Heat is een energiezuinige manier van verwarmen die steeds populairder wordt in woningen en bedrijfspanden. Deze verwarming werkt door middel van infrarood straling, waardoor objecten en personen direct verwarmd worden in plaats van de lucht in de ruimte.

Dit zorgt voor een aangename en gelijkmatige warmte, zonder dat de luchtvochtigheid wordt aangetast. Infrarood verwarming is bovendien flexibel inzetbaar en kan zowel als hoofdverwarming als bijverwarming dienen. Het is daarnaast ook nog eens een duurzame keuze omdat het minder energie verbruikt dan traditionele verwarmingssystemen.

ecoheat infrarood panelen plafondverwarming en voor de wand

 

20 voordelen van een infrarood verwarming:

 1. Energiezuinig
 2. Directe warmte
 3. Geen luchtverplaatsing
 4. Geen stofcirculatie
 5. Geen geluidsoverlast
 6. Geen onderhoudskosten
 7. Lange levensduur
 8. Geen risico op lekkages
 9. Geen verbrandingsgevaar
 10. Geschikt voor mensen met allergieën
 11. Flexibel inzetbaar
 12. Snel opwarmen
 13. Aangename warmte
 14. Kan als hoofd- en bijverwarming dienen
 15. Eenvoudige installatie
 16. Esthetisch design
 17. Lage aanschafkosten
 18. Milieuvriendelijk
 19. Geen CO2 uitstoot
 20. Verhoogt het comfort in huis of kantoor

Verschillende soorten infrarood verwarming kopen bij Eco Heat.

Er zijn verschillende soorten infrarood verwarming beschikbaar bij Eco Heat, zoals infrarood panelen, infrarood stralers terrasverwarmers, infrarood vloerverwarming en infrarood spiegels. Infrarood panelen zijn verkrijgbaar bij Eco Heat in verschillende maten en designs, en kunnen aan de wand of het plafond bevestigd worden. Infrarood stralers zijn ideaal voor buitenruimtes, zoals terrassen, en geven een intense warmte af.

Infrarood vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en kan onder verschillende vloerbedekkingen geplaatst worden. Infrarood spiegels zijn niet alleen functioneel als verwarming, maar ook als spiegel in de badkamer.